fbpx

MG Verktyg AB, Göteborg, Trollhättan & Eskilstuna

+46 (0)31 54 11 11 order@mg-verktyg.se

Walter utvidgar D4120 sortimentet

Walter utvidgar sitt D4120 sortiment med flera dimensioner i längderna 2, 3, 4 & 5 X D som nu gör att man kan spänna från 13,5 till 59mm.

Specialutvecklade ytter- och centruminsatser säkerställer exakt balansering och för detta ändamål valdes centruminsatser som var något större än de yttre indexerbara insatserna och utrustade med en hörnskyddsavfasning. Förutom större processtillförlitlighet spelar detta en avgörande roll i ökad precision och minimalt borrljud. Borrkroppen har två kylkanaler och en mätkrage (Dc) för enkel borridentifiering, även vid montering. Polerade spånkanaler och en härdad yta optimerar spånevakuering och slitstyrka.

Kombinationen av D4120 och fyrkantiga indexerbara skär ger användarna kostnadseffektiva fördelar och största möjliga flexibilitet tack vare ett samordnat system som är av intresse för användare vid svåra bearbetningsoperationer och att dessa borrar även kan användas i ISO-materialen P, K, M, N och S.

Förutom standardmåtten erbjuder Walter också D4120 i speciella dimensioner via Walter Xpress med lite snabbare leveranstider.