fbpx

MG Verktyg AB, Göteborg, Trollhättan & Eskilstuna

+46 (0)31 54 11 11 order@mg-verktyg.se

Världens minsta dämpade svarvverktyg!

För en tid sedan fick MAQ en förfrågan från en partner, som i sin tur fått en förfrågan från en kund med en allvarlig utmaning! De behövde svarva i ett hål som var bara Ø10 och 80mm djupt. De hade provat allt de kunde hitta, men inte ens den ”bästa” eller dyraste hårdmetallstången kunde komma i närheten av den yta de behövde. MAQ lade ner all deras erfarenhet, kunskap och engagemang och lyckades!

MAQ vet att det är ytterst viktigt att få ut spånen och ju mindre hål i arbetsstycket är desto större är problemet.

Tack vare deras mycket professionella leverantörer fick de hålet i hårdmetallen till kylvätskan och kunde de montera ihop de små delarna och testa MAQ STMD M08-120 SCLCR!

Det är ett stolt team som nu tog ytterligare ett stort steg, även om verktyget är litet, för att förenkla bearbetning i verkstäder över hela världen! Och MAQ är säker på att ingen annan kan göra det så se till att du vänder dig till MAQ även när du har små dimensioner och höga krav. MAQ STMD-tekniken är oslagbar!

Resultaten från bearbetningstestet visade att detta är en annan fantastisk produkt från MAQ:

Designad för att bearbeta den minsta hålstorleken på Ø10, kan produkten STMD M08-120 SCLCR öka din produktivitet och få den att skära både djupare och snabbare. Se bearbetningsvideon här:

Vårt uppdrag är att ta med ny teknik till verkstäderna för att göra saker bättre, snabbare och enklare. ”Simplify Machine” med andra ord!

Glöm inte att besöka hemsidan för mer info!