fbpx

MG Verktyg AB, Göteborg, Trollhättan & Eskilstuna

+46 (0)31 54 11 11 order@mg-verktyg.se

Omslipning & återvinning möjligheter med MG Verktyg

VERKTYGSSERVICE SOM HJÄLPER DIG ATT SPARA PENGAR

Visste ni att ni kan slipa om de flesta av dina snabbståls- och hårdmetallverktyg eller återvinna hårdmetallskrot via oss?

Kontinuerligt underhåll lönar sig i längden. Det gör produktionen mer effektiv och totalekonomi bättre. Men vänta inte för länge!

Rekonditionering av dina verktyg låter dig hålla verktygen så bra och så kostnadseffektivt som möjligt under hela deras livslängd.

Rådgör gärna med oss för att hitta en optimal tidpunkt för din verktygsservice. När det väl är dags gör vi det enkelt för er.

Hör av er idag på 031-54 11 11 eller mejla oss på order@mg-verktyg.se.


Omslipning med Wedevåg – snabbståls- och hårdmetallverktyg

Återvinning med SECO – återvinna hårdmetallskrot

Återvinning & rekonditionering med Walter – Prototyp hårdmetallfräsar & gängfräsar (från Ø6) och Walter Titex hårdmetallborr (från Ø3)


SNABB SERVICE SOM LÖNAR SIG

Visste ni att Wedevåg kan slipa om de flesta av dina snabbståls- och hårdmetallverktyg och hjälpa dig att spara värdefull tid?

Egen tillverkning av roterande verktyg sedan 1907 och dragbrotschverktyg sedan 1947, gör också att Wedevåg har gedigen erfarenhet att luta sig mot. Wedevågs nära samarbete inom ytbeläggning och ytpreparering med Oerlikon-Balzers gör att du kan räkna med kvalitet i toppklass, snabba leveranstider och konkurrenskraftiga priser.

Hör av er till oss vid intresse!

order@mg-verktyg.se; 031-54 11 11


Visste ni att ni kan återvinna hårdmetallskrot via oss tillsammans med SECO?

Hårdmetall är en förnyelsebar resurs som finns i begränsad mängd. För att främja en långsiktigt hållbar användning av hårdmetall inom vår bransch har SECO ett återvinningsprogram för hårdmetallskrot.

Återvinning handlar inte bara om miljömedvetenhet, det hjälper också våra kunder att på ett säkert och bekvämt sätt få bort tunga och eventuellt giftigt skrot från sina anläggningar, då vi köper tillbaka hårdmetallskrot till aktuellt marknadsvärde. Faktum är att Seco Tools globalt tagit emot över 250 ton hårdmetallskrot sedan återvinningsprogrammet inleddes 2011.

Alla typer av hårdmetallprodukter kan läggas i behållarna, inklusive hårdmetallskär, solida borrar, solida pinnfräsar och slitdelar. Keramiska skär och solida PCBN skär är ej lämpliga för återvinning.

Kontakta oss på 031-54 11 11 eller order@mg-verktyg.se om ni vill få en återvinningsbehållare från SECO i storlek små (cirka 5kg hårdmetall åt gången), medelstora (cirka 23kg) eller stora (cirka 910kg).

När ni har fyllt behållaren hör ni bara av er till oss och vi sköter resten.

När godset är sorterade hos SECO skickar vi er en kreditnota som ni kan använda hos oss.


Återvinning & rekonditionering med Walter

Återvinning av karbidverktyg återspeglar inte bara vårt ansvar gentemot miljön. Det handlar även om värdefulla råvaror och därmed bunden kapital.

Walters rekonditionering tjänsten kan användas för alla Walter Prototyp hårdmetallfräsar & gängfräsar (från Ø6) och Walter Titex hårdmetallborr (från Ø3).

Hör av er om ni vill få en gratis returbehållare och vi ordnar allt annat: order@mg-verktyg.se, 031-54 11 11.

flyer-reconditioning-2015-en