fbpx

MG Verktyg AB, Göteborg, Trollhättan & Eskilstuna

+46 (0)31 54 11 11 order@mg-verktyg.se

Mitutoyo – U-WAVE Bluetooth

Det är ganska praktiskt att kunna koppla dina mätverktyg till en smart enhet och ni kan lagra och organisera alla dina mätningar på ett ställe med Mitutoyo U-WAVE Bluetooth!

  • Bluetooth® -kommunikation möjliggör trådlös överföring av mätdata från Digimatic mikrometrar och skjutmått till datorer, smartphones, surfplattor och andra terminaler.
  • U-WAVE är nu tillgängligt med trådlös Bluetooth®-teknik. Utan att någon mottagare krävs kan en dator ansluta upp till sju enheter med Mitutoyo U-WAVE Bluetooth ®. För tuffare användning i produktionsmiljö finns också damm- / vattentäta modeller.
  • Bluetooth® -kommunikation möjliggör inte bara lägre kostnader, eftersom det inte kräver den konventionella dedikerade mottagarenheten, utan det förbättrar också användbarheten.
  • Kommunikationsavstånd på ca. 16 m i ett öppet utrymme och ca. 10 m i fabriksmiljö.
  • Programvaror för överföring av mätdata till smartphones, surfplattor eller datorer

U-WAVEPAK-BM
U-WAVEPAK-BM ger användarna möjlighet att använda enkel processstyrning med sin funktion för import av mätdata. Tillgänglig för både Android och IOS.

U-WAVEPAK NAVI
U-WAVEPAK NAVI guidar dig under hela mätningen. Genom att använda bilder berättar appen för dig var och hur du ska mäta samt i vilken ordning eller med vilket mätdon du ska använda. Endast tillgängligt för Android.

U-WAVEPAK-BW
För användning på datorer kommunicerar U-WAVEPAK-BW direkt med ditt mätdon, så att du kan överföra mätdata till datorns programvara. Denna programvara kan laddas ner gratis på vår webbplats.