fbpx

MG Verktyg AB, Göteborg, Trollhättan & Eskilstuna

+46 (0)31 54 11 11 order@mg-verktyg.se

Mitutoyo – nya mäturen ID-F

Det har kommit en svensk broschyr på den nya högpresterande ABSOLUTE mäturen ID-F.

Vissa distinkta förändringar är märkbart uppenbara hos denna nya version av de välkända ID-F-mäturen från Mitutoyo. Tillämpning av dessa nya funktioner framhäver det verkliga värdet hos dessa mätur av toppklass för tillverkare som söker hög effektivitet och kvalitet.

Möjliggör dubbelriktad kommunikation mellan ID-F och datorer för att enkelt utföra åtgärder som inställning av ID-F och mätdatainsamling. Detta resulterar i kortare och enklare mätningsförberedelser och databearbetning.

Mätningar med hög noggranhet

Maximal upplösning är 0,5 μm (0,0005 mm). Med en maximal felindikering över hela mätområdet motsvarande 0,0025 mm, kan detta mätur användas t i l l mätningar som kräver hög
noggrannhet.

Extern strömförsörjning för kontinuerlig användning

Tack vare den externa strömförsörjningen så finns det inget batteri att byta ut. Med en extern strömförsörjning (nätadapter) är denna mätursserie perfekt för tester eller övervakning under lång tid.

Smidig drift tack vare exceptionella funktioner

ID-F-modellerna har ett brett utbud av funktioner, inklusive enkel beräkning, toppdetekter ing, f rysni ng av mätvärde, datautmatning och funktion för växling av räkneriktning.

Med ID-F sortimentet kan ni förbättra era mätrutiner!

PRSE-1577-High-performance-ABS-Digimatic-Indicator-ID-F_WEB