fbpx

MG Verktyg AB, Göteborg, Trollhättan & Eskilstuna

+46 (0)31 54 11 11 order@mg-verktyg.se

Öppet Hus uppdatering!

 

 

Om två veckor sker vår årliga Öppet Hus tillsammans med DMG MORI Sweden – ett evenemang som ni inte vill missa!

 

Anmäl i förhand att ni kommer till mässan genom att skicka ett email till oss!
lindsey@mg-verktyg.se

 


 

DMG MORI kommer att ha följande maskiner på mässan:
 

Svarvar:
NTX1000
NLX2500SY/700
CLX 350

 

Fleropar:
DMU 40 eVo
CMX 50 U

 

Vi kommer att ha följande leverantörer med oss på mässan med ett superbt sortiment av verktyg och maskiner:

 

 

HAIMER kommer att visa sin patenterade värmekrympsteknologi samt visa fördelarna med balansering av verktyg för att spara maskinspindlar och kunna öka livslängd på verktygen.

Detta för att kunna ge en så optimal produktionsekonomi som möjligt.Tillsammans med detta så visas även HAIMER Microset – förinställare i världsklass.Användarvänliga maskiner som fyller användarens behov.


Mitutoyo kommer att ha med sig en Crysta – Plus 544 manuell koordinatmätmaskin.

Crysta-Plus M är en kompakt, prisvärd och noggrann manuell portalmätmaskin med luftlager för mjuk och smidig rörelse.

Dessutom visar de ytjämnhetsmätare div handmätinstrument mm.


 

Pferd säljer allt från filar, roterande filar, slip- och lamellrondeller, slipstift, finslip- och poleringsverktyg, industriella borstar och slipband och under mässan kommer de att visa upp slipverktyg och handhållna maskiner för finslipning, gradning och polering

 

SCHUNK är en av världens största tillverkare av automationskomponenter och tooling. Leverantör av gripdon, fastspänningssystem och vacuumsystem i standard och specialutförande. Under automation erbjuds gripdon, roterande enheter, robottillbehör och specialgjord verktyg.

SCHUNK kommer att visa produkter från maskinspindel till maskinbord under mässan.


 

Under mässan fokuserar SECO på holemaking med den nya Perfomax®-programmet som består av välbeprövade borrar med indexerbara skär och Feedmax som gör att ni kan öka hastigheten vid borrning i ISO P-material i solid hårdmetall.

Ni kommer också att se Steadyline som är ett modulärt verktygssystem med vibrationsdämpade bommar och Jetstream som se till att ni får kylning på rätt stället.


 

Walter kommer i huvudsak att visa upp TigerTec Gold samt Precision coolant i olika verktyg, svarv, avstickning osv. och de senaste nyheterna från IPAC sortimentet.

Med ett sortiment på cirka 49,000 verktyg för fräsning, borrning, svarvning och gängning är Walter en komplett tjänsteleverantör för verkstadsindustrin.