fbpx

MG Verktyg AB, Göteborg, Trollhättan & Eskilstuna

+46 (0)31 54 11 11 order@mg-verktyg.se

MG Verktyg AB förvärvar Maxtool AB

MG Verktyg AB, den kompletta leverantören av kvalitetsverktyg, har förvärvat Maxtool AB, specialister på skärande och hållande verktyg. Uppköpet skedde vid årsskiftet och sen dess har vi jobbat på att ta med Maxtool under MG-paraplyet för att få ett fullt fungerande bolag på öst- samt västkusten.

MG Verktyg AB grundades 1997 och är inriktade på skärverktyg, slipmaterial och mätverktyg med hög kvalité. Vi samarbetar med flera verktygsleverantörer i Sverige, Europa och USA och har ett brett utbud av verktyg och tillbehör. Från att vara ett starkt företag ökar vi nu styrkan ytterligare genom att utöka med fler produkter från fler leverantörer världen över och förstärker våra personalresurser på kontoret och ute på fältet.

Förvärvet av Maxtool som finns på samma målmarknad som MG Verktyg gör att vi nu kan breda ut våra vingar ännu mer så vi kan fortsätta med vårt stora engagemang för verkstadsindustrins framtid!

Nu välkomnar MG Verktyg in alla nya Maxtool kunder och ser fram emot att de ska kunna ta del av vår långa branschkunnighet och gedigen kompetens inom området tack vare vår kunniga personal som tillsammans har över 100 års branscherfarenhet.