fbpx

MG Verktyg AB, Göteborg, Trollhättan & Eskilstuna

+46 (0)31 54 11 11 order@mg-verktyg.se

HAIMER samarbetar med TITANS of CNC

HAIMER och TITANS of CNC tecknar ett partnerskap som gynnar unga talanger inom CNC-industrin. Organisationen TITANS of CNC, baserad i Kalifornien, USA, jobbar tillsammans med studenter, lärare och tillverkare i över 170 länder världen över.

TITANS of CNC har omformat hur tillverkningsutbildning utförs och med sitt gratis, online, videobaserade, steg-för-steg-utbildningssystem blir utbildningen mycket mer tillgänglig för många.

Som en del av samarbetet har Haimer introducerat olika branschledande produkter till TITANS så att akademin kan implementera HAIMER-tekniken i sina akademier och lära sina studenter om hur HAIMER-produkter ger konsekventa lösningar för maskinister för att öka deras produktivitet mm. De lär sig dessutom varför HAIMER-systemlösningen för balansering, förinställning, krympning och mätning är så viktig.

Kolla här på ”BOOMBASTIC Show – Avsnitt 12 | Kvalitetskontroll i CNC-maskinbutiken” med det nya HAIMER-verktygsrummet med verktyg, krympning, balansering och förinställning.